Cliniccare kasvohoito

Ihoa rauhoittava ja kosteuttava kasvohoito on kehitetty erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin, elvyttämään ja tuomaan aimo annos ihon janoamaa kosteutta. Cliniccare kasvohoito kiinteyttää tehokkaasti ja madaltaa juoneita. Hoito rentouttaa kasvojenlihaksia ja poistaa väsymyksen merkkejä.

Hoito sisältää:

  • Alkupuhdistuksen
  • Kuorinnan
  • Hyaluronihappo seerumin
  • Decolten, niskan, kaulan, kasvojen, käsien ja pään hieronnan
  • Rauhoittavan tai kiinteyttävän kasvonaamion 

         70,-

 

Pienimolekyylinen hyaluronihappo on yksi CLINICCARE ihonhoitosarjan parhaista ainesosista. Hyaluronihappo näyttelee elintärkeää roolia metabolisissa prosesseissa, kuten solujen välisissä reaktioissa ja synteeseissä. Se auttaa parantamaan solujen immuniteettia ja auttaa torjumaan tulehduksia. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky sitoa kosteutta – jopa 1000 kertaa oman painonsa verran.

Solujen luonnollinen korjaantuminen on suoraan verrannollinen hyaluronihappo tasosta, mikä valitettavasti laskee iän myötä. Tämä jättää ihon alttiikksi toksiineille ja kaikki hyaluronihappoa vaativat prosessit heikkenevät. Siksi hyaluronihappo on niin tärkeä komponentti ikääntyvän ihon hoidossa.

Ongelma perinteisen hyaluronihapon imeytymisessä on sen molekyylikoko, 3000 nm, kun taas solujen välinen tila on noin 100 nm. Tämä tekee perinteisen hyaluronihapon imeytymisen ihon syvempiin kerroksiin mahdottomaksi.

Uusimpana teknologiana on Japanissa onnistuttu kehittämään erittäin pieni molekyylinen, vain 5 nm halkaisijaltaan ja suuren ionivarauksen omaava hyaluronihappomolekyyli, joka tavoittaa syvempiä ihokerroksia ilman injektiota.

Miksi valita CLINICCARE? 

Ihonhoitotuotteemme on suunniteltu ammattikäyttöön ja niitä on saatavilla ainoastaa medikaalisista- ja kauneushoitoloista ja kylpylöistä. Tällä hetkellä olemme edustettuina Eestissä, Suomessa, Irlannissa, Latviassa, Norjassa, Ruotsissa, Romaniassa, Venäjällä, Slovakiassa ja Turkissa.

Vaikutukset: 

Maailmanlaajuisesti patentoidut hyaluronihappoyhdisteet ovat molekyylikooltaan tuhansia kertoja tavanomaisen hyaluronihapon molekyylikokoa pienempiä ja voivat tunketua syvälle ihoon kosteuttaen ja uudistaen sitä. Erityiset koostumukset takaavat häikäiseviä tuloksia, johtuen ainutlaatuisista erittäin vaikuttavia aineiden yhdistelmistä. CLINICCARE tuotteet ovat paitsi turvallisia myös erittäin korkealaatuisia. Kaikki CLICCARE ihonhoitotuotteet ovat suunniteltu antamaan pitkäkestoista kosteutta iholle.