Laadukkaat jalkojenhoitotuotteet sekä sukat ja pohjalliset

Löydät Jalkahuolto Akkavarpaasta monipuolisen valikoiman myös muita jalkojen hyvinvointia edistäviä tuotteita. Nämä laadukkaat tuotteet ovat myös hyvä idea lahjaksi – tervetuloa tutustumaan!

Nordic Health –tuotteet

Huippulaadukkaat magnesiumsuihkeet ja magnesiumgeelit Jalkahuolto Akkavarpaasta! Magnesiumsuihkeesta tai -geelistä saa apua monenlaiseen vaivaan.

Löydät Jalkahuolto Akkavarpaasta myös tutkitusti tehokkaat Nordic Health suihkeet ja geelit. Luonnollisista ja lisäaineettomista tuotteista saat avun moneen vaivaan. Poikkea hoitolaamme kysymään lisää, suosittelemme mielellämme sopivaa vaihtoehtoa!

Nivel magnesium -ihosuihke

(magnesium, talvikkiöljy, glukosamiini, menthol):
Avuksi jalkojen, nivelten, hermojen kolotuksiin, hiiriranteeseen, golf- ja tenniskyynärpäähän. Monipuolisesti kolottaville paikoille.

Vahva magnesium original -ihosuihke

Avuksi erilaisiin lihaskramppeihin, suonenvetoihin, pään alueen jomotukseen, ”elohiireen”, kasvusta johtuviin kolotuksiin. Auttaa lihasrentoutuksessa.

Extra vahva magnesium geeli

Helpottaa lihasjännitystä ja -kramppeja sekä edistää lihasten palautumista ja normaalia, rauhallista unta. Imeytyy ihon läpi tutkitun tehokkaasti ja nostaa magnesiumtasot nopeasti.

Recovery sport magnesium -ihosuihke 

(magnesium, mustapippuri, sitruuna, kamferi, rypäleensiemenöljy):
Ennen treeniä: lämmittää lihakset ja antaa voimaa lihaksille. Treenin jälkeen: nopeuttaa palautumista ja estää suonenvetoja ja kramppeja. Sopii kaikenikäisille myös verenkierron lisäämiseen.

Uni magnesium -ihosuihke

(magnesium, luonnolliset eteeriset öljyt:  kamomilla, bergamotti ja myskisalvia):
Univaikeuksiin, yöhikoiluun, stressiin, yöheräilyyn. Rentouttaa ja edistää normaalia unta. Poistaa lihaskramppeja ja suonenvetoja sekä rentouttaa lihaksia.

Jalkasi kiittävät kun panostat laadukkaisiin jalkahoitotuotteisiin

Jalkojen hoidossa ja jaloissa käytettävissä tuotteissa kannattaa aina panostaa laatuun. Saat meiltä mm. seuraavia jalkahoitotuotteita sekä jalkojen hyvinvointia edistäviä tuotteita:

 • Peclavus -sarjan jalkahoitotuotteet
 • Allpresan -hoitovoiteet
 • Iloiset varpaat -tuotesarja
 • Jalkojen hyvinvointia edistävät ravintolisät (Vida ja Via Naturale)

Jalkasi viihtyvät laadukkaissa ja hauskoissa tukisukissa sekä varvassukissa

Jalkahuolto Akkavarpaasta löydät laadukkaat varvassukat sekä tukisukat. Tukisukkien ei tarvitse olla tylsän värisiä - löydät meiltä laatumerkkejä kauniilla väri- ja kuviovaihtoehdoilla.

 • Hauskat tukisukat (ns. lentosukka )
 • Ihanat Unisukat (100 % merinovilla) lämpimät ja hengittävät
 • Feelmax Hopeasukat puolestaan sisältävät pieniä hopeisia X-silver nano-partikkeleita. Hopeasukat soveltuvat erityisesti diabeetikoille, jalkahiestä kärsiville sekä turvonneista nilkoista kärsiville henkilöille.
 • Feelmax hopeaa sis. varvassukat
 • Feelmax perusvarvassukat, raidoilla tai ilman
 • Feelmax Charcoal (puuhiilikuitu) varvassukka - hyvä turvajalkineiden käyttäjille
 • Feelmax Charcoal ( puuhiilikuitu ) nyt myös perussukkana

Askelterapiapohjalliset monipuoliseen itsehoitoon

STABILIC -askelterapiapohjalliset hoitavat niska-hartiaseudun jännitteitä tai muita kehon ongelmatiloja (esim. migreeni, ummetus, iskias). Ne toimivat itsehoitomenetelmänä kivunhoitoon ja hyvinvointiin jalkapohjan refleksipisteitä stimuloimalla. Nämä pohjalliset perustuvat vyöhyketerapiaan ja ovat kotimainen keksintö.

Tumppituotteen T-Stand pohkeiden venytyslaite

Jalkahuolto Akkavarvas on myös Tumppituotteen T-Stand pohkeiden venytyslaitteen virallinen jälleenmyyjä. Venytyslaitteella saat apua kireisiin pohkeisiin. Kireät pohkeet altistavat monille muille ongelmille, esim. selkä- ja akillesjännevaivoille. Laite on yksinkertainen, nerokas ja erittäin tehokas. Tule tutustumaan ja hakemaan omasi!