Laadukkaat jalkojenhoitotuotteet sekä sukat ja pohjalliset

Löydät Jalkahuolto Akkavarpaasta monipuolisen valikoiman myös muita jalkojen hyvinvointia edistäviä tuotteita. Nämä laadukkaat tuotteet ovat myös hyvä idea lahjaksi – tervetuloa tutustumaan!

Jalkasi kiittävät kun panostat laadukkaisiin jalkahoitotuotteisiin

Jalkojen hoidossa ja jaloissa käytettävissä tuotteissa kannattaa aina panostaa laatuun. Saat meiltä mm. seuraavia jalkahoitotuotteita sekä jalkojen hyvinvointia edistäviä tuotteita:

 • Peclavus -sarjan jalkahoitotuotteet
 • Iloiset varpaat -tuotesarja
 • Jalkojen hyvinvointia edistävät ravintolisät (Vida ja Via Naturale)

Footlogix-vaahtovoiteet nyt uutuutena

"Where medi meets pedi"

Nordic Health –tuotteet

Huippulaadukkaat magnesiumsuihkeet ja magnesiumgeelit Jalkahuolto Akkavarpaasta! Magnesiumsuihkeesta tai -geelistä saa apua monenlaiseen vaivaan.

Löydät Jalkahuolto Akkavarpaasta myös tutkitusti tehokkaat Nordic Health suihkeet ja geelit. Luonnollisista ja lisäaineettomista tuotteista saat avun moneen vaivaan. Poikkea hoitolaamme kysymään lisää, suosittelemme mielellämme sopivaa vaihtoehtoa!

Nivel magnesium -ihosuihke

(magnesium, talvikkiöljy, glukosamiini, menthol):
Avuksi jalkojen, nivelten, hermojen kolotuksiin, hiiriranteeseen, golf- ja tenniskyynärpäähän. Monipuolisesti kolottaville paikoille.

Vahva magnesium original -ihosuihke

Avuksi erilaisiin lihaskramppeihin, suonenvetoihin, pään alueen jomotukseen, ”elohiireen”, kasvusta johtuviin kolotuksiin. Auttaa lihasrentoutuksessa.

Extra vahva magnesium geeli

Helpottaa lihasjännitystä ja -kramppeja sekä edistää lihasten palautumista ja normaalia, rauhallista unta. Imeytyy ihon läpi tutkitun tehokkaasti ja nostaa magnesiumtasot nopeasti.

Recovery sport magnesium -ihosuihke 

(magnesium, mustapippuri, sitruuna, kamferi, rypäleensiemenöljy):
Ennen treeniä: lämmittää lihakset ja antaa voimaa lihaksille. Treenin jälkeen: nopeuttaa palautumista ja estää suonenvetoja ja kramppeja. Sopii kaikenikäisille myös verenkierron lisäämiseen.

Uni magnesium -ihosuihke

(magnesium, luonnolliset eteeriset öljyt:  kamomilla, bergamotti ja myskisalvia):
Univaikeuksiin, yöhikoiluun, stressiin, yöheräilyyn. Rentouttaa ja edistää normaalia unta. Poistaa lihaskramppeja ja suonenvetoja sekä rentouttaa lihaksia.

Uni Magnesiumvoide

Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Uni Magnesiumvoide!

Rentouttava yhdistelmä Magnesiumia, laventelia sekä kamomillaa. Uni magnesiumvoiteen on kliinisesti todistettu rentouttavan väsyneitä lihaksia, rahoittavan aisteja ja mieltä, joka mahdollistaa syvemmän ja säännöllisemmän unirytmin. Erinomainen myös vatsa-ja suolisto kramppeihin sekä levottomiin jalkoihin.

Magnesium on luonnollinen relaksantti, jolla on rauhoittava vaikutus koko kehoon. Nordic Health Uni magnesiumvoide auttaa rentouttamaan lihaksia sekä helpottaa lihasjännitystä ja näin edesauttaa hyvää unen laatua.

Yksi teelusikka sisältää 150mg 100% luonnollista magnesiumia.

Dermatologisesti testattu. Miellyttävä iholla

Ei sisällä parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita.

Sopii kasvissyöjille ja käytettäväksi raskauden aikana.

Jalkasi viihtyvät laadukkaissa ja hauskoissa tukisukissa sekä varvassukissa

Jalkahuolto Akkavarpaasta löydät laadukkaat varvassukat sekä tukisukat. Tukisukkien ei tarvitse olla tylsän värisiä - löydät meiltä laatumerkkejä kauniilla väri- ja kuviovaihtoehdoilla.

 • Hauskat tukisukat (ns. lentosukka )
 • Ihanat Unisukat (100 % merinovilla) lämpimät ja hengittävät
 • Feelmax Hopeasukat puolestaan sisältävät pieniä hopeisia X-silver nano-partikkeleita. Hopeasukat soveltuvat erityisesti diabeetikoille, jalkahiestä kärsiville sekä turvonneista nilkoista kärsiville henkilöille.
 • Feelmax hopeaa sis. varvassukat
 • Feelmax perusvarvassukat, raidoilla tai ilman
 • Feelmax Charcoal (puuhiilikuitu) varvassukka - hyvä turvajalkineiden käyttäjille
 • Feelmax Charcoal ( puuhiilikuitu ) nyt myös perussukkana

Askelterapiapohjalliset monipuoliseen itsehoitoon

STABILIC -askelterapiapohjalliset hoitavat niska-hartiaseudun jännitteitä tai muita kehon ongelmatiloja (esim. migreeni, ummetus, iskias). Ne toimivat itsehoitomenetelmänä kivunhoitoon ja hyvinvointiin jalkapohjan refleksipisteitä stimuloimalla. Nämä pohjalliset perustuvat vyöhyketerapiaan ja ovat kotimainen keksintö.

Tervetuloa testaamaan uusia LIQUA-CARE terapeuttisia nestevirtapohjallisia

 • jos joudut seisomaan tai kävelemään pitkään
 • kylmille, väsyneille tai turvonneille jaloille
 • suonikohju- ja diabetespotilaille
 • niveltulehduksen hoitoon
 • raskauden aikana

Uskomaton mukavuus - aivan uusi tapa kävellä!

Tumppituotteen T-Stand pohkeiden venytyslaite

Jalkahuolto Akkavarvas on myös Tumppituotteen T-Stand pohkeiden venytyslaitteen virallinen jälleenmyyjä. Venytyslaitteella saat apua kireisiin pohkeisiin. Kireät pohkeet altistavat monille muille ongelmille, esim. selkä- ja akillesjännevaivoille. Laite on yksinkertainen, nerokas ja erittäin tehokas. Tule tutustumaan ja hakemaan omasi!